Catalog produse si servicii

Servicii scannare 3D si inchiriere scannere 3D

Servicii scannare 3D si inchiriere scannere 3D
SC DIGICENTER SRL
La cerere oferim servicii de scanare 3D si inchiriere sisteme de scanare 3D cu sau fara operator la sediul clientului
Scanarea 3D consta in folosirea unui scaner 3D pentru digitizarea unui obiect real , scanerul 3D va achizitiona forma obiectului si i-l va transforma intr-un nor de puncte in cordonate X,Y,Z si ulterior din acest nor de puncte prin postprocesare se va optine un model 3D virtual ( mesh). Un scanner 3D este un dispozitiv care analizeaza un obiect din lumea reala sau mediu pentru a colecta date privind forma și, eventual, aspectul sau ( culoarea). Datele colectate pot fi apoi folosite pentru a construi modele digitale 3D care se pot folosii pentru crearea de locatii virtuale sau se pot printa 3D.

Colectarea de date 3D este utila pentru o gama larga de aplicatii. Aceste dispozitive sunt utilizate pe scara larga de catre industria de divertisment in productia de filme si jocuri video. Alte aplicatii comune ale acestei tehnologii includ designul industrial, medicina (orteze si proteze), aplicatii de inginerie inversa si prototipuri, aplicatiile de control al calitatii / verificarea pieselor reale in comparatie cu modelul CAD, conservarea si digitizarea patrimoniului cultural national.

La cerere oferim servicii de scanare 3D si inchiriere sisteme de scanare 3D cu sau fara operator la sediul clientului

Preturile pentru scanarea 3D sunt de la 45 EUR/model fara TVA. Pretul se calculeaza si se comunica inainte de scanarea 3D. Doar trebuie sa trimiteti o poza si date tehnice despre produsul care doriti sa-l scanati stabilim pretul apoi ne trimiteti obiectul sau veniti cu el la sediul firmei noastre si in mai putin de o ora obiectul Dvs va fi digitizat. De asemenea in cazurile in care obiectele care doriti sa le digitizati nu pot sau nu trebuie sa fie deplasate, ne vom deplasa noi la Dvs.

Fisierele digitale se pot importa in software CAD sau CAM pentru vizualizare 3D, postprocesare sau modificare – Catia, Solid Works, Pro Enginneer, RapidForm, Rhino3D, 3D Studio Max.

Scannare 3D
0768 197070; 0785 225 045; 021 404 3368
  • Servicii scannare 3D si inchiriere scannere 3D

Send Message to listing owner

Servicii scannare 3D si inchiriere scannere 3DDirectory powered by Business Directory Plugin